Galtarö

tjena people... i know, i know har glömt att jag bloggare,,,men ibland måste man vila lite. men aa. packar till imon,,, skaa åka till GALTARÖ med de bästa tjejer coh killar(Emma,Elin jö,Elin jo, Fatma, Senada,Zahra,Sara,Jonatan,Milos,Josef,Ahmad,Brian,Andreas,Jesper,Robin,Johan) det är nån slags läger jaa i Stensund,,,nånstans där....nja har packat 2par skor, 3par kläder och badkläder om jag vågar bada då. och så klart sängkläder och sånt....whaaaa partyyyyy hela tisdag night kan jag tänka med. och vi hoppas på fint väder annars blir det pppfff vad ska man säga??? tråkigt??? lika gärna att vara hemma om det e skit vädret. vi åker 9 och är framme där ca10.30 och kommer tillbaks till göteborg på onsdag kl14.00...waaaaa längtar baraaa. men aja ni får ha det bra.



PÖZZ PÅ ER/ Kenthia


dagens pica

dagen med Senci

cha cha folket,,, veet att jag inte bloggar så mycket som jag gjorde förut,,det kan jag be förlåtelse först. men iaf så är det bra med mig,,, skitväder har det varit men man kan fortfarande ha gött. tja, slutade tidigt för skolan så jag och Senci( senada) gick i stan,,waaa ingen hade pengar det va bara för att roligt inte schoopa. tja, tack vare senci så mpr jag illa av hennes pafrum waaaa... hon la minst 20 olika parfum. damn tjejen är little crazy kan man säga bre.

indiska affär då waaaa provade såna äckliga blusar bre vi hade faktiskt roligt.

now det bara att chilla inga läxor eller nåt skit. chillar med Mary J.Blige music.


och det här händer när man har tråkigt.

förresten Nicole(min syrra) ska vara här i trollhättan i hela helgen då ska vi göra man skiit som vi har saknat daaaamn längtar grovt mycket bre.. men aja ha det bra folket.. LOVE ER.

SKATÅS

Kul dag i SKATÅS med hela klasser på utmarksskolan, tja, vi hade först grillning och sen oreantering. mm jag oreanterade med zahra, brian och andreas, vi gick vilse i början och missade två kontroller men det gick bra till sist,, vi hittade 7 kontroller och kom i tid. värdlig bra iaf. bättre en för förra året som vi hittade två kontroller och kom typ 2timmar försent när de andra hade gått hem redan...skillnad.

efter oreantering blev det brännboll mot 7a och de vann,,,,och så mötte vi 8a och då vann vi för de fuskade som faan, och varenda gång de fuskade så fick vi poäng niice, 

o förresten så e jag osams med sara,,,,,spännande ju... vi får se vad som händer jao....
nja tog  oxo lite bilder i skatås


hahah va zahra va tvugen att sitta ner för att se vart vi är...





lite barnsliga va vi häär... men vi hade kuuullll iaf.

aahh nu ska jag fortsätta med min THE VAMPIRE DAIRES ni får ha de bra people..


NATTI,NATTI/ kenthia

jorden går under på lördag "bullshit"

bullshit,bullshit,bullshit waaaa va är det här de håller på med??  tror inte på bullshit men om det händer så händer det, men aja jag är hur trött som helst ska inte blogga på riktig så bloggar ordenligt imon,,ha en underbar natt hoppas ni får....


no picture

cha cha bloggen

har inte bloggat i två veckor på grund av mycket arbrete,,,," skolan"  nja men hoppas verkligen ni lever :).

tja, fredag den 1maj: waaaaaa blev nästan blind att se Momo,, asså menar verkligen... han var inte som jag trodde,
jag trodde det va sån kille som vågar allt men abooowww inte ens prata me miig.. tro mig han kände inte igen mig. eller jooo. han måste faan. men allvar killen behöver help wallah. det va bara den otur jag fick: att se Momo.

men seriöst kan man sova när det är så här ljus ute??? jag och min syrra hittar på nåt kul alltid. igår vi kunde inte sova för det va sjukt ljus,, vet ni va vi gjorde?? vi la alla handdukar,typ långa kläder vi har övergardiner,,så blev det lite mörkt. mitt i natten allting bara ramlade av,, waaa vet blev skrämda och sprang från sängen mot dörren och skreeekk som jag vet inte vad...men som sagt,, vi hittar på nåt kul  varje dag. så nu är det dags att göra det om igen... mne hoppas vi ite skriker mitt i natten igen. så ha de bra ska lägga miig nu.


bilden från igår efter när jag permamentade håret,,,,whip my haaiiiirrr. om det ens går haha

jag lever

cha cha bloggen,,haha har ni haft bra de här dagarna?? tja ni,, jag är värdig 7k så det är därför jag inte bloggat de senaste dagarna.  ska inte heller blogga riktig, bara att ni ska veta att jag att jag lever. så ni får de här bilderna som min cherie tog innan jag blev sjuk. förresten så är jag förkyld och har huvudvärk.... riktig sjuk alltså.


här är bilderna



gjord av SARA (min cherie) älskar verkligen bilden. tackaro habibti.


HÄR KOMMER AFRIKANER,, tja det är Khaola bakom miig,,kan tänka mig att det är första gången jag nämner det namnet aja hon e typ min kompis,,vi omgås inte så mycket.


fråga mig inte hur jag står eller vad de andra håller på med.. för jag har ingen anning.

aja,, ni få ha de bra,,ska ta det lite lugna,,,så cha cha. puss på er.

Slussarna trollhättan

Riktig varker dag,,,och kärlek till väder..skit varmt va det men det blåst lite grann men endå varkert,,,nja va i stan(trollhättan) och kollade på slussarna  med  Erica och sauri och vivi,,,,det fanns  två olika sorter av slussarna, en va gjord av trä det va den galma som man inte använder längre och de nya som är gjorda av .....venne,,,,

<-------de nya.


<-------de gamla.


så här såg det ut innan dem släppte ut vattnet....efter en stund så va vattner fullt.


såååå vackert allstå









dagens inlägg va fullt med bilder för jag e lite så dääär seeeg orkar inte skriva kollar på DJÄVULEN BÄR PRADA riktig nice film..så ni får ha en bra 9t.


KRAM&PUSS/ kenthia

SHOCK

tack vare affären SHOCK så har jag huvudvärk faan. njaa vi slutade tidigt idag 12 men jag väntade på min syrra ERICA och sara va med mig. och sen kom världens bästa lebing haha så rädd han blev när såg lärare på skolgården. igenkligen så får det inte komma nåra andra som kommer från andra skolor för det har blivit många bråk o sånt...aa va tvungen att stå framför dörren så att han vågar komma annars wallah han skulle åka tbks till bergsjön. aja vi va me lebing och shakir i ca 30 min och så gick lebing hem...han lärde siig nåra ord på mitt språk fakt tack vare sara... SWERA NYOKO OCH SWETI som jag inte får säga vad det betyder. och följde sara med oss till stan för hon hade skolkat på slöjden o om hon går hem före 4 så tror hennes mamma att hon har skolkat så vi gick till state bilbiotek för att träffa min farbror aja han skulle skriva  på nåra papper, på väg dit så möte vi CYNTHIA (våra chrie) hon följde me oxo. vi fick veta att min farbror ska operera sitt ben den 18maj och då ska han sitta i rullstol i 3mån.  stackars han. hoppas de lyckas med hans ben annars är det väldig illa.

tja då gick vi till SHOCK omg det va helt svart och musiken till max. de gjorde miig och sara döva. och inget kostan under 500:-  ja och sara vi är riktiga import så i gick ut direkt. hör deras musik och ser deras hemska färger i min huve


heller att stå och vänta untanför o ta kort istället för att vara inne där. då väntade vi på erica och cynthia. medan vi väntade så sog jag min  största syrra NICOLE hon hade på sig nåting konstig som såg ut som en haldduk. erica tyckte om den där handduk. riktig fett va deen.

jag o sara gick ifrån dem för de va sådär tråkiga och vi villa ha kul. vi gick i många affärer. sen ringde erica och sa att vi skolle komma till macgonalds hon hade köpte hamburger till oss. oooohh  vi gick ite,,vi sprang brushan.

har lite bilder när vi hade kul med kalsonger och bh.----------->



waaaaaa ni som ite vet det...så är det här min storlek. jag har letat  i flera år. äntlingen så har den kommit ut. it's why im glad.



ni fattar verkligen why tha day was cool. i found my siiiiize. äntlingen allstå.



Erica: måste vara där när han kommer.
Jag: vem är han hära?
Erica: jag spelar filmer o han är rappare
Sara: kenny? ofta du ite visste vem han va??
Jag: neeej
Sara: ite jag heller.  äkta handikapp sara men älskar dig endå.




waaaa detta va milos present men aja den såg bögigt ut så vi lät den va.hahaha


juste lovade er att berätta hur möttet med MOMO blev: tja, jag berättade till shakir att jag skulle träffa momo, då sa han att alla kan börja säga god bye  till miig,waaaa jag blev f*ck*ng rädd, nästan halva gbg är efter han, men jag är är inte så feg jag va på hållplatsen kl 1 men med hela gänget(sara,jag,erica,lebing) såklart vågade inte stå där sj. alla i skolan bah: du kommer bli våldtagen kenny.

men jag  är iaf glad att mina ögon inte se han. :)

NI GJORDE MY DAY SUPER NIIIICE. MUCH LOVE TO ERICA, SARA,NICOLE,LEBING,CYNTHIA.  LOVE ER.


jallah hade bra alla mina kära läsare. ska mysa med världens bästa syrran (ERICA). PÖZZ




Cha cha

Cha cha bloggen,,,riktigt super bra dag,,, har gjort massa skiiit som är lite föör helmiga, nja, det var faktiskt segt att vakna idag, det tog ungefär ty 20min att komma upp, kallt va det oxo. sånt gillar jag inteeee. kom till och med försent första lektion men det bästa är att lärarna säger inget när jag kommer försent första lektion för jag har anledning. att jag bor långt bort och så brukar jag säga " DET VA VÄRDLENS VÄRSTA TRAKIK" så säger jag bara då slipper jag massa rött oanämlt frånvaro på hjärntorget. niice.

jjaaoo idah träffade jag min älskling Vesna: hon va min svensk lärare när jag kom till sverige..." ni är jätte vackra, ni har förändras" sa hon bara. omg jag trodde inte att hon kände igen oss. hihihi men det gjorde hon.

hur kan man säga att jag har blivit kaxig när man inte ens känt min i ett år?? ajaaa ornormal kan man va ibland.
jag är som jag är, jag spelar inte det för att få ......, du veet vem du är.

YEEEEEEAAAAA imon har vi NO,MUSIK,SPANSKA och så är de sista lektionarna inställda (slöjd och livskunskap). ajajaj helt bäst asså. då ska man träffa MOMO den.......hahahahaha. vågar inte träffa han själv nån måste följa med annars blir jag våltagen han vekrar krimenel som faan. men vi får se vad som händer. jag lovar att jag kommer lägga ett inläng om det imon" om jag kommer ihåg det"






NOLHAGASKOLAN

Nu börjar det bli lite bestämd att jag ska börja på nolhaga skolan som liger i alingsås. tja, vill verkligen inte lämna mina bröder på utmarktskolan. men ingen vet sim framtid. vi får hålla kontakt på npt sätt. aja ska prova skolan i en vecka och se om det funkar. men ni ska veta en sak: UTMARKTSKOLAN ÄR DEN BÄSTA SKOLAN MAN KAN GÅ PÅ.
UUUFFF vill inte ens tänka på det nu. tja ,,,haft en niiice day även om det va skiit väder. asså Sverige är det enda land som kan ha alla årstider på samma dag. helt otroligt alltså.

aja  har nyss gjort svenska läxan ska snart göra Religionen läxan, man ska skapa en egen religion, det ska bli spännande ju. ni ska få veta mer om den när jag har gjort klart den...kommer tar 1vecka helt enkelt.
låt miig jobba på den. ha en niiice night mina kära läsare.

NOPICS.

MISSIONKYRKA??

tja tja bloggen!! har ni haft en bra söndag??har nästan varit seg,trött hela dan,,, vaknade tidigt som sagt ca klockan 8 för vi skulle gå till kyrkan,tjaa MISSIONKYRKA hette den, tja den va inte lykt smyrnakyrkan som jag trodde,,,, men det var endå roligt...
va inne på hjärntorget och såg att vi hade en läxa i religion,,men aja hinner liksom inte göra den och+ jag glömde min bok i alingsås,,,,helt niiiice alltså.

som sagt har jag varit seg hela dagen och nu har jag liksom lust att jaga till GÖTEBORG.LMFAO.

jaja  ni får ha en bra natt,,,, ska försöka sova även om jag ........


PUSS PÅ ER/ kenthia






RSS 2.0