Då va man i alingsås " igen"

Tja Tja bloggen,,,haft en bra dag?? omg kärlek till värdet...sjukt bra väder. men aa jag vakna kl7 idag för jag skulle åka till Alingsås och hade inte packat nåt,,va bara tvungen att vakna tidigt....men det gick bra iaf.. tja, ska vara här 5dagar åker hem på tisdag efter skolan...NOLHAGASKOLAN då. äntligen ska jag göra studie besök... men det värsta är att det kraschade med klassens dag på " UTMARKSSKOLAN"  då. Ville va med på klassens dag. men nja vi får ta det så.
mhm va ut nyss och cyklade och sen gick vi till KVARNSJÖN. inte för att bada då bara för att kolla aahh ni fattar.
så här ser min helg ut: imon åker jag in till stan och kolla om jag hittar nåt inför skolavslutning, på söndag åker vi till Danmark och är där en dag. det är det som är planerat....man vet aldrig vad som kommer och förstör allt bra. bara GUD vet.
men iaf nu ska jag äta är skit hungrig ni får de här bilderna från galtarö.. förresten glömde berätta om en svensk säger ta på dig ordentliga skor så ta på dig de... det har jag lärt mig idag.







så ni får ha det gött....PUSS PÅ ER



/kenny ken

Då va man hemma från en hemsk,läskigt läger

okej okej det här måste vara det hemska jag har varit med,, elr nää men det var ett roligt, läskigt läger jag har varit med. det första vi gjorde när vi kom till galtarö va det att bada men waaaa vi trodde på sommar såklart det va hur kallt som helst man kunde inte doppa huvudet utan att få panik. vi playade brännboll och så frågesport...kl12 på natten då vi gick i en skog för att elda och så grilla waaaa skit kallt va det ocskså och  inga ordentliga kläder hade jag på mig,,fråga mig inte vad jag trodde på, elda är inte min grej .varje gång jag ser eld så får jag tårar så det va inget bra med mig den tiden och skrämande historier berättade de,,,vi blev så rädda att ingen vågade sova med släckta lampor när vi kom till skogen,, ALLA va rädda att alla nästan  sov i samma säng haha överdrivet lite,,, jag, elin jö , milos , jonatan sov i samma rum, senada gick därifrån för vi släckte lampor hiii,,jag somna typ kl3 och vaknade kl8 gissa hur de väckte oss,,aaabbboooowwww senada kom in i vårat rum men stekpanna och sked och bankade,,,waaaaa döv blev man också.
då va det frukost som gällde och städning efter,,, vi gick kolla på nån slags grav ...nneee vill inte tänka på det när jag snart ska sova,,,glöm det,,,åka hem va det tråkigt också,,,åkte med Josef,Jesper,bilar i jesper pappas bil...värsta ROCK waaaa jag och josef bre vi sjöng heller 118 800 sången.....men kan lova att jag aldrig kommer glömma den här dagen.
inga riktiga bilder men ni får smaka på det här------>






här bodde vi då,,,, 17 barn 3 vuxna,,, vackert(not)

det va de bilder jag har just nu,,,,ska sova nu så natti natti.

RSS 2.0